Meer informatie? Klik hier!

zondag 25 april 2010

Inschrijvingen SK8 marathon 2010 geopend!




Organiseren de tweede SK8 Marathon!



Dit jaar gaat de SK8 marathon door op zaterdag 8 mei 2010.


Er worden drie tochten georganiseerd:

20 km voor beginners: deze tocht gaat over gemakkelijke, rustige wegen, wordt in groep en onder begeleiding aan een rustig tempo gereden. Start in Herent omstreeks 14:30 uur. Aankomst in Mechelen omstreeks 17 uur. Er wordt een shuttleservice voorzien vanuit Mechelen naar Herent omstreeks 14:00 uur.

40 km voor gevorderden: deze tocht gaat over gemakkelijke, rustige wegen, wordt in groep en onder begeleiding gereden aan een gemiddeld tempo. Start in Mechelen omstreeks 13 uur. Terugkomst in Mechelen omstreeks 17 uur.

60km voor gevorderden: deze tocht gaat deels over gemakkelijke, rustige wegen, maar heeft ook enkele moeilijkere stukken. Ieder rijdt aan zijn eigen tempo. De tocht is bewegwijzerd. Start in Mechelen omstreeks 13:00 uur, terugkomst voorzien omstreeks 17:30 uur.

Belangrijk: alle tochten worden op de openbare weg gereden en alle deelnemers dienen zich aan het verkeersregelement te houden.

Centraal punt is de skeelerpiste van Fratelli Team aan de Leliestraat 32 te Mechelen (achter het zwembad). Daar gaat datzelfde weekend ook een Internationale Tweedaagse Skeelerwedstrijd door.


Na de tochten is er mogelijkheid om deel te nemen aan een BBQ: er is keuze uit 2x vlees (hamburger, kippenbout, met uitgebreide saladbar) aan 13 euro, 3 stuks aan 17 euro (kalkoensteak met dille, BBQ worst, varkenssate met uitgebreide saladbar) en 4 stuks (visbrochet, merguez, eendeborst "bouquet de prove", gemengde brochette, met uitgebreide saladbar) aan 20 euro. Als je wil deelnemen aan de BBQ is het belangrijk om in te schrijven voor 4 mei, zodat we de juiste bestellingen kunnen plaatsen. Ter plekke zal er slechts een beperkte mogelijkheid zijn om extra BBQ te bestellen.


INSCHRIJVINGEN


Er is een inschrijvingsgeld van 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je ondermeer de keuze uit drie mooie tochten, een gratis shuttleservice naar Herent (voor de 20 km tocht), gratis drankje na afloop, ...) Inschrijven vooraf is wenselijk en kan tot 6 mei 2010 via dit formulier. Bij het doorzenden van de inschrijvingen verschijnt er een bevestigingsnummer met de vraag om dit af te printen. Dit nummer vergemakkelijkt de registratie bij het vertrek!
Er is een kleine attentie voorzien voor elke 10de voorinschrijving!

Inschrijven kan ook nog de dag zelf aan het startpunt in Mechelen.

Inschrijvingsgeld en deelname aan de BBQ worden de dag zelf voldaan op het secreratiaat van de SK8-Marathon aan de skeelerpiste te Mechelen.

Registreren kan van 11 uur. Wees tijdig aanwezig om langere wachttijden te vermijden. Voor de deelnemers aan de 20km-tocht is er een shuttleservice voorzien omstreeks 14:00 vanaf de piste in Mechelen naar het vertrekpunt in Herent.


Parkeren - bereikbaarheid


Er zijn momenteel wegeniswerken aan de Tervuursesteenweg - de toegang tot de piste. Hou rekening met moeilijkere bereikbaarheid (wegomlegging via 11-Novemberstraat en Goudbloe,straat). Ook parkeren is wat moeilijker dit jaar. Parkeren kan op de parking van de NMBS achter het station van Mechelen (betalend) of de parking van sporthal IHAM (gratis) er net naast. Beide parkings zijn op +/- 500 meter van de skeelerpiste.


Slecht weer?


Bij mogelijk slecht weer gaan de tochten niet door. Afgelasting wordt bekendgemaakt op de blog van Fratelli op vrijdag 7 mei ten laatste om 21 uur indien blijvend slecht weer is aangekondigd. Bij wisselvallig weer valt de beslissing zaterdag omstreeks 10 uur.

Geen opmerkingen: