Meer informatie? Klik hier!

vrijdag 10 april 2009

Inschrijven voor de SK8-Marathon kan

Op 9 mei 2009 organiseren



een eerste

Er worden drie tochten georganiseerd:

20 km voor beginners: deze tocht gaat over gemakkelijke, rustige wegen, wordt in groep en onder begeleiding aan een rustig tempo gereden. Start in Herent omstreeks 14 uur. Aankomst in Mechelen omstreeks 17 uur. Er wordt een shuttleservice voorzien vanuit Mechelen naar Herent

40 km voor gevorderden: deze tocht gaat over gemakkelijke, rustige wegen, wordt in groep en onder begeleiding gereden aan een gemiddeld tempo. Start in Mechelen omstreeks 13 uur. Terugkomst in Mechelen omstreeks 17 uur.

60km voor gevorderden: deze tocht gaat deels over gemakkelijke, rustige wegen, maar heeft ook enkele moeilijkere stukken. Ieder rijdt aan zijn eigen tempo. De tocht is bewegwijzerd. Start in Mechelen omstreeks 13 uur, terugkomst voorzien omstreeks 17:30 uur.

Belangrijk: alle tochten worden op de openbare weg gereden en alle deelnemers dienen zich aan het verkeersregelement te houden.

Centraal punt is de skeelerpiste van Fratelli Team aan de Leliestraat 32 te Mechelen (achter het zwembad). Daar gaat datzelfde weekend ook een Internationale Tweedaagse Skeelerwedstrijd door.

Na de tochten is er mogelijkheid om deel te nemen aan een BBQ: er is keuze uit 2x vlees (met saladbar) aan 10 euro, 3 stuks aan 15 euro en 4 stuks (3x vlees en 1x vis) aan 17 euro.

Er is een inschrijvingsgeld van 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je ondermeer de keuze uit drie mooie tochten, een gratis shuttleservice naar Herent (voor de20 km tocht), gratis drankje na afloop, ...)

Inschrijven vooraf is wenselijk en kan tot 1 mei 2009 via dit formulier.

Inschrijven kan ook nog de dag zelf aan het startpunt in Mechelen.

Inschrijvingsgeld en deelname aan de BBQ worden de dag zelf voldaan op het secreratiaat van de SK8-Marathon aan de skeelerpiste te Mechelen. Registreren kan van 11 uur.

Voor de deelnemers aan de 20km-tocht is er een shuttleservice voorzien tussen 12 en 13:30 vanaf de piste in Mechelen naar het vertrekpunt in Herent.

Parkeren kan op de parking van de NMBS achter het station van Mechelen (betalend) of de parking van sporthal IHAM (gratis) er net naast. Beide parkings zijn op +/- 500 meter van de skeelerpiste.

Bij mogelijk slecht weer gaan de tochten niet door. Afgelasting wordt bekendgemaakt op de blog van Fratelli op vrijdag 8 mei ten laatste om 21 uur.

Geen opmerkingen: